Baykal'ın dönmesi AK Parti'nin işine gelir

KANALTÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Politika isimli programa CHP eski Parti Meclisi Üyesi Bedri Baykam, Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir ve Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı konuk oldu.

Baykal'ın dönmesi AK Parti'nin işine gelir
Programda CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntülerin bulunduğu video ve Baykal'ın istifası masaya yatırıldı.

CHP'nin başına Deniz Baykal'ın tekrar gelmemesi gerektiğini vurgulayan Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükseli diğer konuklara karşı mücadele verdi.

Baykal'ın dönmesi halinde CHP'nin bölüneceğini ve sıfırdan yeni bir parti kurulacağını iddia eden Yükselir, "Bu kimin işine yarar; AKP'nin işine yarar. Dolayısıla Başbakan benim gibi kendini tutamıyor zırt diye konuşuyor. konuşmaması lazım" diye konuştu.

AKP'LİLER BANA MAİL ATIYOR VE BENİ ARIYOR

Sözlerinin devamında AKP'li bazı kesimler tarafından telefonlar aldığını belirten Yükselir, "Bana diyor ki AKP'li bazıları, mail atıyorlar ya da arıyorlar. Ya sen niye bu kadar uğraşıyorsun. Deniz Baykal dönmesin işte CHP inanılmaz tarihi bir dönüm noktasında yeniden yapılansın, sıfır kilometreden başlasın. Niye yani bırak boş ver dönsün diyorlar. Çünkü onların işine geliyor Deniz Baykal'ın dönmesi" ifadelerini kullandı.

İŞTE YÜKSELİR'İN SÖZLERİ