Mobil annelere en güzel hediye

Mobil annelere rahat iletişim için en güzel hediye: Jabra Bluetooth kulaklık

Mobil annelere en güzel hediye
Bu yıl Anneler Günü’nde annenize en güzel hediye modern çağın yoğun ve hareketli temposunda kendisine hareket özgürlüğü veren Jabra Bluetooth kulaklıklar. Şık ve kullanışlı Jabra kulaklıklar ile anneniz nerde olursa olsun kablolardan ve elindeki cep telefonu taşımaktan kurtulacak, iletişimde özgürlüğe kavuşacak.

Jabra bu yıl da Anneler Günü’nde teknolojiye meraklı anneler için birbirinden şık ve kullanışlı kulaklık modelleri ile hoş hediye alternatifleri sunuyor. Jabra’nın Stone, Clipper ve BT2035 modellerinden biri ile anneniz anneniz hareket halindeyken kablolardan ya da ellerini kullanma zorunluluğundan kurtularak sevdikleriyle daha rahat iletişim kurabilecek ve keyifle müzik dinleyebilecek

Şık ve zarif annelere Jabra Stone


Yenilikçi görünümü, şık ve ince tasarımı ile göz dolduran Jabra Stone’u şarj standı üzerindeki boşluğa yerleştirdiğinizde avucunuza sığacak boyutlarda siyah bir taş gibi görünüyor. Sadece 7 gram ağırlığı ve yumuşak yastıklı yüzeyi ile Jabra Stone annenize kulağında olduğunu unutturacak kadar rahat. Noise Blackout Extreme adı verilen gürültü önleme teknolojisi ile anneniz dışarıdan gelen gürültüyü duymadan karşı tarafla rahatlıkla görüşebilecek. Görünmez dokunmatik ses kontrolü sayesinde sesi cihazın üst bölümüne sadece parmağını sürerek kolayca açıp kapayabilecek. Jabra Stone’un 8 saat konuşma, 12 gün bekleme süresi bulunuyor. Aynı anda iki farklı Bluetooth destekli cihaza bağlanabilen cihaz A2DP destekli mobil müzik cihazlarından kaliteli ses aktarımı yapabiliyor.

Jabra Clipper ile kablosuz müzik ve görüşme keyfi


Müziksever anneler artık çalan telefonun sesi arasında kaybolup giden müzik için üzülmesin. Jabra Clipper’ın cep telefonu ve MP3çalara kablosuz olarak aynı anda bağlanabilmesi sayesinde anneniz artık telefonu çaldığında MP3çalar ile cep telefonu arasında gidip gelmek zorunda kalmadan görüşmelerini gerçekleştirebilecek. Çokluişlem düğmesine tek dokunuşla müziği durdurabilecek, sesi kısabilecek ya da parka değiştirebilecek. Sadece 20 gram ağırlığındaki Jabra Clipper’ı ceketine, çantasının askısına ya da bluzunun kenarına takarak anneniz hareket özgürlüğüne kavuşacak.

Mobil annelere en güzel hediye

Jabra BT 2035 ile gerçek eller serbest iletişim

Nerede ve ne yapıyor olursa olsun şık, hafif ve kolay kullanımlı Jabra BT2035 Bluetooth kulaklık ile annenizin hayatı artık daha rahat ve sakin olacak. Gerçekten rahat bir şekilde eller serbest iletişim olanağı Jabra BT2035 ile anneniz telefonda konuşurken diğer işlerini de rahatlıkla sürdürebilecek. Kulağa rahatça oturan cihaz sezgisel operasyon ve güçlendirilmiş ses kalitesi ile annenizin en iyi dostu olacak. Sadece 11 gram ağırlığındaki kulaklığın 7 saate kadar konuşma, 200 saate kadar bekleme süresi bulunuyor.

Jabra Bluetooth kulaklıklar anlaşmalı Turkcell Satış noktalarında, TeknoSA, Genpa, Kipa, Metro, Vatan Computer, Elektroworld, Media Markt ve ”TESAN Burada” ve anlaşmalı cep telefonu satış bayilerinde 34,90 TL. ile 219 TL. fiyat aralığında satışa sunuluyor.