Tavşanlı 3 Eylül İlköğretim Okulu'na 4 Derslik Daha

AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclisi üyesi Alaattin Kaçan yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi'nin 3 Eylül İlköğretim Okulu'na ek 4 derslik yapımını kabul ettiğini bildirdi

AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclisi üyesi Alaattin Kaçan yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi'nin 3 Eylül İlköğretim Okulu'na ek 4 derslik yapımını kabul ettiğini bildirdi. İl Genel Meclisi Eğitim ve Kültür Komisyonu tarafından yapılan incelemeler sonucunda 3 Eylül İlköğretim Okulu'nda derslik sayısının yetersiz olduğu kararına varıldığını hatırlatan Alaattin Kaçan, bu kararın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da yerinde bulunmasının ardından ek 4 derslik yapı-mı için İl Genel Meclisi tarafından ödenek ayrıldığını duyurdu.
2010 yılı içinde bu okulun ek 4 dersliğine kavuşacağını kaydeden Kaçan, "Bu okulumuzdaki sıkıntıyı tam olarak gideremememizin en büyük nedeni de daha fazla derslik yapabilecek alanın okulda mevcut olmayışıdır. Mevcut boş alana ancak 4 derslik inşa edilebiliyor" diye konuştu.
İl Genel Meclisi Üyesi Alaattin Kaçan Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden de ilçedeki ortaöğretim kurumlarına yardım yapıldığını belirtti. Kaçan, "Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret Lisesi'ne 41 bin, Öğretmen Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi'ne 20'şer bin, İmam Hatip, Atatürk, Tunçbilek ve Balıköy liselerine de 10 bin lira yardım yapıldı. Ayrıca Tavşanlı Öğretmenevi'ne de 11 bin lira ödenek çıktı" ifadelerini kullandı.