Şanlıurfa'da Hayati Harran-i 1. Gençlik Şenliği Yapılacak

Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 6-7-8 Nisan 2010 tarihleri arasında Hayati Harran-ı Gençlik ve Kadın Destek Merkezi'nde ilki bu yıl gerçekleştirilen "1 Gençlik Şenliği" düzenleniyor

Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 6-7-8 Nisan 2010 tarihleri arasında Hayati Harran-ı Gençlik ve Kadın Destek Merkezi'nde ilki bu yıl gerçekleştirilen "1 Gençlik Şenliği" düzenleniyor.
Hayati Harran-ı Mahallesi'nde yaptırılan Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayati Harran-i Gençlik ve Kadın Destek Merkezi'nde kurs gören gençlere yönelik sosyo-kültürel ve sportif amaçlı düzenlenen "1. Gençlik Şenliği"nde bir çok etkinliklere yer veriliyor.
Akçakale Yolu Üzerinde Ziraat Fakültesi Karşısı'nda Hayati Harran-i Gençlik Merkezi'nde 6 Nisan 2010 Salı Günü halk oyunları gösteriyle başlayacak olan "1. Gençlik Şenliği"nde dans gösterileri, resim sergisi, defile, tiyatro, sportif turnuvalar gibi faaliyetlerle devam edecek.
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 6-7-8 Nisan 2010 tarihleri arasında toplam 3 gün sürecek olan "1. Gençlik Şenliği"ne tüm Şanlıurfalıları davet etti.