Ak Parti 6. Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu Adıyaman'da

AK Parti 6. Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu, memleketi Adıyaman'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti 6. Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu Adıyaman'da
  Adıyaman ' da sivil toplum kuruluşları , esnafları , kurum ve kuruluşlar esnafı ziyaret eden AK Parti 6 . Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu , Vali Ramazan Sodan , Belediye Başkanı Vali Ramazan Sodan ' a da nezaket ziyaretinde bulundu . Vatandaşların yoğun ilgisiyle karılaşan Mahmut Göksu , Adıyaman ' ın Gölbaşı ve Besni ilçelerinde de ziyaretler gerçekleştirdi .
Belediyeyi ziyaretinde Başkan Necip Büyükaslan ile belediyenin çalışmaları hakkında sohbet eden Mahmut Göksu , belediyenin başarılı çalışmalar sergilediğini kaydetti .
Daha sonra İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ' in de aralarında bulunduğu bir grup partiliyle Vali Ramazan Sodan ' ı ziyaret eden Mahmut Göksu , burada da Adıyaman ' a yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında konuşuldu .
Mahmut Göksu , Samsat ilçe sınırları içersinde bulunan Sahabe Saffan Bin Muattal türbesinin Diyanet İşleri Başkanlığı ' na yada Vakıflar Genel Müdürlüğü ' ne devredilmesinin uygun olacağı belirterek , Adıyaman ' a İlim Yayma Cemiyeti tarafından 300 kişilik öğrenci yurdunun hafriyat çalışmalarına başlandığını ve önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi .
Vali Ramazan Sodan ise , Adıyaman ' da öğrenci yurduna ihtiyaç duyulduğunu belirterek , Sahabe Saffan Bin Muattal türbesinin önemine dikkat çekti .