Beşiktaş kulübünden deprem bölgesine okul

Elazığ'daki depremzedelere, Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından yardım yapıldı.

Beşiktaş kulübünden deprem bölgesine okul
Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, deprem felaketinin yaşandığı Elazığ'daki incelemelerini sürdürürken, en fazla etkilenen köyler ziyaret edilerek, yapılması planlanan okul için protokol imzalandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in başkanlığında, üyeler Eren Adanalı, Hülya Koçyiğit, Aslı Ekşioğlu ve Begüm Yücel'le birlikte siyah-beyazlı kulübün Elazığlı yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın'ın da yer aldığı gezide heyet, depremden en çok etkilenen köyleri ziyaret etti.

Depremde en büyük zararı gören Okçular Köyü'ne giden siyah-beyazlı heyet, taziye çadırını ziyaret ederek, depremde hayatını kaybedenler için dualar etti ve daha sonra getirilen malzemeler ile kıyafetleri dağıttı.

Ayrıca, depremde ölen annesi ve kardeşini evlerinin enkazında aradığı görüntüleriyle ekranlara yansıyan Keko Çiçek ve arkadaşlarıyla da yakından ilgilenen siyah-beyazlı heyettekiler, çocuklara Beşiktaş ürünleri hediye ettiler.

OKUL İÇİN PROTOKOL

Hafta içi yapılan toplantıda, Elazığ'da hasar gören bir okulu yeniden yaptırma kararı alan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti adına Revna Demirören ile Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, medya mensupları önünde konuyla ilgili protokol imzaladı.

Depremzede vatandaşlara yardım ellerini uzatmak ve bir okul yaptırmak için Elazığ'a geldiklerini belirten Revna Demirören, ''Beşiktaş Kulübü çatısı altında oluşturduğumuz BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti olarak buraya okul yaptırmak için geldik. Beşiktaş çok büyük bir camia ve çok büyük kitleleri temsil ediyor.

Beşiktaş'ın sosyal sorumluluk projesi ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmasını sağlayacağız. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim almaları için 300 öğrencilik bir okul yaptıracağız. Bu okulun hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca depremle birlikte büyük bir darbe alan Elazığımızın başı sağolsun'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra Tabanözü Köyü'ne de giderek ziyaretlerini tamamlayan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, ardından İstanbul'a dönüş için yola çıktı.