Turan İ.ö.o.'dan Başkan Alıcık'a Ziyaret

Nazilli Turan İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı ve Okul Yöneticileri, eğitime desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a plaket verdi.

Turan İ.ö.o.'dan Başkan Alıcık'a Ziyaret
Nazilli Turan İlköğretim Okulu Okul Müdürü Faik Tezcan, Müdür Yardımcıları Tuncay Ayas ve Bilal Taşcı, Bilgisayar Öğretmeni Ali Bahadır, Okul Aile Birliği Başkanı Metin Düz ve üyeleri, Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın eğitime verdiği desteği ve okullarına yapılan tamiratlar konusunda memnuniyetlerini dile getiren Okul Aile Birliği Başkanı Metin Düz; "Turan İlköğretim Okulu velileri olarak, okulumuza yaptığınız yardımdan dolayı çok teşekkür ederiz. Son olarak okulumuzun koridorlarının eski parke döşetmeniz okulumuzu ayrı bir havaya soktu. Çocuklarımız daha temiz ortamlarda eğitim alacak. Ayrıca okul kantinimiz ana binamız uzak kalıyor, bahçe içinde daha yakın yere alınması çocuklarımızın kış aylarında rahat etmelerini sağlayacaktır. Yaptığınız ve yapacağınız tüm desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi
Eğitim için bugüne kadar birçok çalışmalarda bulunduklarını ve eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Turan İlköğretim Okulu olarak isteğinizi elimizden gelen en kısa sürede yapacağız. İstediğiniz kantini muhtemelen yaza doğru yapabiliriz. Eğitim için herkes elini taşın altına koymalı. Biz 'Önce Eğitim' anlayışıyla her daim yanınızda olacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği Başkanı Metin Düz, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a Okullarına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.