MHP kadın kollarından şehitler için mevlit

MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen mevlitle, bütün şehitler için Kur-an'ı Kerim okundu, dualar edildi.

MHP kadın kollarından şehitler için mevlit
Şehit Aileleri Derneği Adana Şubesi’nde düzenlenen mevlitle, bütün şehitler için Kur-an’ı Kerim okundu, dualar edildi.

Mevlide Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aytaç Bilgen, MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, MHP İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat, Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arslan, Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayça Katlav ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Kur-an’ı Kerim okuyan Ahmet Keniş, “Ateş düştüğü yeri yakıyor; ancak Cenab-ı Allah da bizden sabretmemizi emretmektedir. Bizler de sabredeceğiz. Şehit olmak büyük şereftir. Şehit yakını olmak da büyük şereftir” dedi.

Bir soru üzerine değerlendirmede bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, “Şehitlerimizin ruhunu şad etmek; yakınlarının da acısını bir kere daha paylaşmak istedik. Vatanımızın, milletimizin birliğini, bütünlüğünü muhafaza için can veren fidanlarımızın ölmediğini biliyoruz. Çünkü bunu yüce Allah müjdelemektedir. Bir kere daha bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz” mesajı verdi.