Adana Emniyet Müdürü M.salih Kesmez'den Adana Ticaret Borsası'na Ziyaret

Adana Emniyet Müdürü M.Salih Kesmez Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Adana Emniyet Müdürü M.salih Kesmez'den Adana Ticaret Borsası'na Ziyaret
Emniyet Müdürü M.Salih Kesmez'i Ticaret Borsası binasında ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan karşıladı. Ziyarete Yönetim Kurulu üyeleri Hamit Tezcan, Osman Bağış, Sabahattin Yumuşak ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı da katıldı.
Emniyet Müdürü Kesmez'e ziyareti sırasında Atb'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren ATB Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan Borsaların tarım üzerendeki önemi ve rolünden de bahsetti. Türkiye'de tarımın başkentinin Çukurova olduğunu söyleyen Çalışkan böylesine değerli topraklara sahip olan Çukurova'da tarımın çok daha ileri düzeyde olması, daha bilinçli yapılması ve en son modern tekniklerin uygulanarak yapılması gerektiğini belirtirken tüm çalışmalarının bu katkıyı tarıma ve Çukurova'ya kazandırmak yönünde olduğunu söyledi.
Kesmez de ATB'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ,tarımın son derece önemli olduğu bereketli Çukurova topraklarında Borsa'nın geçmişten bugüne her zaman tarımın gelişmesi anlamında çok önemli olduğunu söyledi.
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan Kesmez'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Adana Emniyetimize başta Müdürümüz M. Salih Kesmez olmak üzere tüm çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.