Beton kamyonu tünel girişinde kaza yaptı: 1 ölü

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki trafik kazasında bir kişi öldü. Bornova-Karşıyaka çevre yolunda saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada beton pompal

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki trafik kazasında bir kişi öldü. Bornova-Karşıyaka çevre yolunda saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada beton pompalı bir kamyon, Karşıyaka tünel girişinde yoldan çıkarak toprak alana çarptı. Kazada kamyon şoförü Mehmet Öztürk (25) hayatını kaybetti.

İnşaatlara beton pompalama özelliğine sahip 35 HFN 61 plakalı kamyonla Bornova'dan Karşıyaka yönüne seyreden Öztürk, tünel girişinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, önce yol kenarındaki yön tabelasına çarptı. Ardından da sağ tarafta bulunan toprak alana girdi. Kazadan sonra çağırılan vinç, kamyonu sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre uğraştı. Başarılı olamayınca, daha büyük bir vinç çağırıldı. O da kamyonu çıkarmak için yaklaşık 2 saat uğraştı. Saat 05.30'a kadar devam eden çalışma sonucu kamyon kurtarıldı. Şoför mahalline girerek Mehmet Öztürk'ü kontrol eden 112 Acil Sağlık görevlileri, yaşamını yitirdiğini belirledi.