Ak Parti'den Görme Engellilere Konuşan Saat

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa İl Başkanlığı, görme engelli vatandaşları sevindirdi

Ak Parti'den Görme Engellilere Konuşan Saat
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa İl Başkanlığı, görme engelli vatandaşları sevindirdi. Engellilere 200 adet beyaz baston ve konuşan saat hediye eden İl Başkanı Sedat Yalçın, toplumun her kesimiyle irtibat halinde olduklarını söyledi.
Altın Nokta Körler Derneği binasında, Bursa'da faaliyet gösteren 6 görme engelli derneğin yöneticileri ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Yalçın, Ak Parti'nin iş bayına geldiği günden bugüne engelli vatandaşların haklarını gözettiğini kaydetti. Yalçın, toplumun her kesimiyle irtibat halinde olduklarını, engelli vatandaşların sıkıntılarını sona erdirmek için birçok faaliyete imza attıklarını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özürlü vatandaşların karşılaştığı zorlukları giderme konusunda titiz olduğuna dikkati çeken Yalçın, dün Ankara'da katıldığı il başkanları toplantısında Erdoğan'ın engelli vatandaşların sıkıntılarının tespit edilmesi için talimat verdiğini anlattı.
Altın Nokta Körler Derneği Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yalçın'a teşekkür ederek, ''Unutulmamak çok güzel. Engelli kardeşlerimize verilen bu hediyeler ve sıkıntılarının bizzat başkan tarafından dinlenmesi bizleri memnun etti'' diye konuştu.
Görme engellilere beyaz baston ve konuşan saat hediye eden Yalçın, engelli vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.