'Açım' diyerek girdiği iş yerinde telefon çaldı (Özel)

Bağcılar'da bir tekstil atölyesinde iş isteyerek sabah çalışmaya başlayan bir kişi, öğlen yemeği arasında çalışanlardan birinin cep telefonunu çalarke

Bağcılar'da bir tekstil atölyesinde iş isteyerek sabah çalışmaya başlayan bir kişi, öğlen yemeği arasında çalışanlardan birinin cep telefonunu çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Bağcılar'daki bir tekstil atölyesine gelen şahıs, aç olduğunu ve çalışmak istediğini belirterek atölye kalfasından iş istedi. Kendisinden iş isteyen gencin durumuna acıyan atölye kalfası, çalışma isteğine olumlu cevap verdi. Ancak işe girdikten 2 saat sonra öğlen yemeği arasını fırsat bilen şahıs, kimsenin olmadığı bir anda tezgah üzerindeki bir çantayı gözüne kestirdi. Güvenlik kameralarının kendisini görüntülemesinden habersiz olan şahıs, önce herkesin çıktığından emin olmak için koridorlarda ve ara hollerde dolaşmaya başladı. Daha sonra gözüne kestirdiği çantayı kurcalamak için masaya doğru ilerledi. Çantanın bulunduğu masaya oturan hırsız Nergül Şimşek isimli çalışanın çantasını karıştırmaya başladı. Çantadan Şimşek'e ait piyasa değeri yaklaşık 400 Türk Lirası olan cep telefonunu alan hırsız, daha sonra hızla atölyeden ayrıldı.

İşe girdikten 2 saat sonra hırsızlık yapan kişiyi işe alan atölye kalfası Mehmet Arpacı, gencin durumuna acıdığını belirterek, "Sabah yanıma gelerek aç olduğunu ve iş istediğini söyledi. Ben de durumuna acıdım ve işe aldım. Çalışmaya başlayalı 1-2 saat olmuştu. Öğlen arası oldu. O sırada çalışanlardan birinin çantasını kurcalayarak cep telefonunu alıp kaçmış:" sözleriyle yaşananları aktardı.

Cep telefonu çalınan atölye işçisi Nergül Şimşek ise, "Bu atölyede uzun zamandır çalışıyorum ve herkes birbirini tanır. Bu yüzden de yemeğe gittiğimde çantalarımızı masada bırakıyoruz. Böyle bir şey olabileceği aklımıza gelmedi. Çantamdan telefonumu alarak kaçmış." şeklinde konuştu.