Kavak Yelleri 102. bölüm fragmanı

Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi 'Kavak Yelleri' yepyeni bölümü 'Gölgeler Kavga Etmez' ile 23 Ocak Cumartesi saat 22:15'de Kanal D'de...

Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi 'Kavak Yelleri' yepyeni bölümü "Gölgeler Kavga Etmez" ile 23 Ocak Cumartesi saat 22:15'de Kanal D'de...

Aslı, Güven'in kalbini kırmıştır. Ancak ne yaptığının henüz farkında değildir. Güven ile Aslı'nın ilk karşılaşmaları olaylı geçer. Güven, Aslı ve onun duvarlarıyla uğraşmaktan yorgundur. Mine ve Su, Aslı'nın Güven'e yaptığını öğrenmişlerdir. İkisi Aslı'yı sıkıştırır. Aslı ise burnunun dikine gitmeye devam eder.

Mine ile Deniz'in evlilik kararına karşı çıkan Osman, Deniz'i yanına çağırır. Acaba Osman, Deniz'e bu sefer ne diyecek? Diğer yandan Deniz, evlerine gelen Leyla ile birlikte vakit geçirmeye başlar. Bu kızda tekin olmayan bir şeyler vardır. Yoksa Leyla, Deniz'in başına bir çorap mı örecek?

Güven Aslı'dan köşe bucak kaçar. Aslı, Güven'in hayatında ne kadar büyük bir yer kapladığını anlar. Güven bir hayalet gibi Aslı'nın etrafındadır. Aslı, Güven'e ulaşmaya çalışır ama nafile! Güven, Aslı'nın sataşmalarından bıkmıştır. Aslı'nın yaptığı bir hareket bardağı taşırır. Bakalım Güven Aslı'ya nasıl bir tepki verecek? Aslı, yaptığı hatanın farkına varacak mı?

Denizler, Mine'yi istemeye gideceklerdir. Mine'nin keyfi yerindedir. Ancak annesi Nur'un gelmesi Mine'nin hayatında yine çalkantılara neden olacaktır. Deniz ve Mine acaba mutluluğu yakalayabilecekler mi?

Merak edilen tüm soruların cevabı Kavak Yelleri'nin heyecan dolu 102. Bölümüyle 23 Ocak Cumartesi akşamı 22:15'de Kanal D'de..