Bakanlık müfettişleri Sincan Adliyesi'nde

TİB'in inceleme kararı nedeniyle, Sincan Adliyesi'nde 2. arama başladı.

Bakanlık müfettişleri Sincan Adliyesi'nde
  Adalet Bakanlığı Mü ; fettişleri , Sincan Adliyesi ' nde Sincan 1 . Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınan Telekomü ; nikasyon İletişim Başkanlığı ' ndaki inceleme kararı nedeniyle , ikinci kez arama başlattı .

Sincan Adliyesi ' ndeki aramanın devam ettiği saatlerde Sincan 1 . Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaç ; maz da gazetecilerin sorularını yanıtladı . Kaç ; maz , ' Bir hakim kozmik odayı arıyor . Ses ç ; ıkmıyor . Biz TİB deyince yer yerinden oynuyor ' dedi .

' Bü ; tü ; n hakim ve savcılar baskı altında ' diyen Kaç ; maz , ' Ben bir yerde Adalet Komisyonu Başkanıyım . Ö ; ncelikle ' Biz şunun iç ; in geldik demeliler ' ve benim hala haberim yok Bana da ilginç ; geliyor ; ama yargı her şeyi ç ; ö ; zecek . Ama bana bir yerlere mesaj veriliyor gibi geliyor ' değerlendirmesinde bulundu .

İzne ayrılacağını fakat , mü ; fettişler geldiği iç ; in izne ayrılamadığını kaydeden Kaç ; maz , şö ; yle dedi : ' Madem ihraç ; la yargılanıyorum . İhraç ; edeceklerse etsinler . Ben de gö ; revimi yapayım . Hakimlerle ilgili bir sü ; rü ; şikayet var . İkide bir Sincan Adliyesi . Sadece biz mi gö ; rev yapıyoruz? Ben karar alırken bu olaylardan etkilenmiyorum . Hiç ; bir şeyden de korkmuyorum . Kozmik odadaki arama kararını sizin takdirinize bırakıyorum . Bir hakim kozmik odayı arıyor , kimse bir şey demiyor ; ama biz TİB deyince yer yerinden oynuyor . '