Esnaftan temizlik kampanyasına destek

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Şahinbey'de Temizlik Vakti' adlı kampanyaya esnaflardan destek geldi.

Esnaftan temizlik kampanyasına destek
Temizlik kampanyası kapsamında Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerini ziyaret ederek broşür ve afiş dağıttı. Esnaflar da kampanyaya destek olmak ve herkesin temizlik konusunda bilinçlenmesi için afişleri işyerlerinin camlarına astılar.

Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyasının destekçisi olduklarını söyleyen ve kampanyaya öncülük eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür eden esnaflar, "Temizlik bu şehirde yaşayan herkesin sorumlu olduğu toplumsal bir harekettir. Şahinbey Belediyemizin temizlik konusunda insanlarımızı bilinçlendirmek için başlattığı kampanyayı takdirle karşılıyor, bizlerde bu kampanyaya destek olmak ve vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek için kampanya afişlerini
işyerlerimize asıyoruz. Kısa sürede herkesin bu konuda bilinçleneceğine ve temizlik konusunda büyük bir başarı sağlanacağı inancı içerisindeyiz" dediler.