Erzincan'da Motosiklet Sov Hayran Birakti

Erzincan’da Türkiye Motosiklet Akrobasi Sampiyonu Birkan Polat’in motosiklet sovu vatandaslara unutulmaz anlar yasatti.

Erzincan'da Motosiklet Sov Hayran Birakti
Erzincan MOTOFEST 2024 Festivali kapsaminda, Erzincan Itfaiyesi bahçesinde gerçeklestirilen heyecan dolu gösteri, izleyenlerin nefeslerini kesti.

Türkiye Motosiklet Akrobasi Sampiyonu Birkan Polat, etkinlik kapsaminda motosiklet ile yapmis oldugu akrobasi sovuyla izleyicilerden yine tam not aldi. Piste akrobasi sovlarina devam eden Birkan Polat nefesleri kesen gösterisi ile motosiklet tutkunlarini adeta hipnotize etti.

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, "Dün gece itibariyle festival için ilimize gelen motorcu sayisi 850. Bugün gelecek motorcularla birlikte 1000’i bulacak. Motorcularimizi Erzincan’da agirlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hos geldiniz." dedi.

Erzincan’in motor sporlarinin baskenti olacagini belirten ve yeni pistlerin yapildigini ifade eden Vali Aydogdu, " Birkan kardesimize, nefesleri kesen bu gösterisi için tesekkür ediyorum. Bu heyecan dolu gösteri bugün saat 20.00’da Dörtyol Meydani’nda bir kez daha yapilacak. Tüm hemsehrilerimizi, Akrobasi Gösterisini izlemeye davet ediyoruz." diye konustu.

Kaynak: İHA