2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri'de 'Erciyes Zirve Tirmanisi'

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde dünyanin sayili kayak merkezlerinden birini isleten Erciyes A.S. tarafindan düzenlenen zirve tirmanislari sürüyor. Türkiye’de ilk kez Erciyes A.S. tarafindan baslatilan ve her yil düzenlenen etkinlik, dogaseverleri 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’nin zirvesinde bulusturuyor.

2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri'de 'Erciyes Zirve Tirmanisi'
Spor ve turizm alaninda dünya çapinda bir marka haline gelen ve Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in gayretleri ile standartlarini hizla yükselten Erciyes, hem kis sporlari hem de yaz aylarindaki spor etkinlikleri ile 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’nin gururu olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Türkiye’de ilk kez Erciyes A.S. tarafindan baslatilan ve her yil düzenlenen zirve tirmanislari hafta sonlarinda dogaseverleri bulutlarin üstünde bulusturuyor. 24-25 Agustos günlerinde gerçeklesen ve teleferik, yemek, konaklama, kumanya ve rehberlik hizmetlerinin de yer aldigi Erciyes Zirve Tirmanisi’nda dogaseverler doganin en güzel anlarina taniklik etti, bulutlarin üstünde essiz manzaralarin tadini çikardi.

Unutulmaz bir etkinlik gerçeklestiren dogaseverler Erciyes’in zirvesinde muhtesem manzara esliginde günün anisina hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA