Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Ile Yeniden Refah Ve Bolluk Gelecek'

Manisa’nin Selendi ilçesinde halka seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Yeniden Refahla yeniden bolluk ve bereket dönemini gelecek" dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Ile Yeniden Refah Ve Bolluk Gelecek'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, 2 gün sürecek Manisa programina partisinin Manisa’daki tek ilçe belediyesi olan Selendi ilçesinden basladi.

Ilçe girisinde partisinin Il Baskani Serhat Orhan, Selendi Belediye Baskani Murat Daban, partililer ve çok sayida vatandas tarafindan davul zurna ve cirit atlari esliginde karsilanan ve halki selamlayan Fatih Erbakan, belediye önünde halka hitap etti. Erbakan, "31 Mart seçimlerinde halkimiz Selendili hemsehrilerimiz Milli Görüs’ün adresi Yeniden Refah’tir dedi.

Belediyecilik Yeniden Refah’in isidir diyerek partimizin adayi Murat Daban’i sizlerin takdiriyle baskan seçti. Selendi halkina tesekkür ediyorum, belediye Milli Görüs isi, bizde samimiyet var, Milli Görüsçü belediye baskanimiz bir fakirin çuvalini sirtinda tasimaktan seref duyar, iste bizim anlayisimiz bu. Önce ahlak ve maneviyat ve ahlakli belediyecilik. Belediye baskanligini bizler ibadet boyutunda yapariz. Hizmet belediyeciligi ile tanisan belediyelerimizin de derdi bizlerin derdidir. Belediyelerimizin sorunlarini çözerek ilçemizin refahini yükseltecegiz. Selendi’mize Milli görüs belediyeciligi hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Selendi Belediye Baskani Murat Daban ise, Fatih Erbakan’a ziyaretleri için tesekkür etti. Erbakan, konusmasinin ardindan Belediye baskanligi makam odasinda ilçe belediyesi ve ilçe hakkinda Belediye Baskani Murat Daban’dan bilgi aldi. Baskan Daban ziyaretin anisina Fatih Erbakan’a Osmanli tugrasi ile yöresel ilçe dokuma kilimi hediye etti.

Selendi ziyaretinin ardindan Demirci ilçesine geçen Erbakan, yol üzerinde çevirip dügünlerine davet eden çiftleri kirmayip gençlerin nikah sahidi olarak genç çifte mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA