Akar Ve Büyükkiliç'tan Çarsi Gezisi Ve Vatandas Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, AK Parti Il Baskan Fatih Üzüm ve Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu ile birlikte çarsi gezisi yaparak vatandaslarla bulustu.

Akar Ve Büyükkiliç'tan Çarsi Gezisi Ve Vatandas Ziyareti
Kayseri’de yerel yönetim faaliyetlerini, istisare ve ortak akli ön planda tutarak, kurum ve kuruluslarin yani sira ticaret ve sanayi kenti Kayseri’de esnaf ve vatandaslarla da sürekli görüsme halinde gerçeklestiren Baskan Büyükkiliç, Camikebir ve Kayseri Kapali Çarsi esnafini ziyaret ederek, çarsidaki vatandaslarla da bir araya geldi.

Büyükkiliç, Akar, Üzüm ve Palancioglu vatandasla kucaklasti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ögle namazini Camikebir’de kildiktan sonra, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Il Baskan Fatih Üzüm ve Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu beraberinde tarihi Kapali Çarsi ve çevresindeki esnaf ile bulustu. Sicak ve samimi geçen bulusmada esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Büyükkiliç, çarsidaki vatandaslarla da kucaklasarak sohbet etti, fotograf çekindi.

Baskan Büyükkiliç, Akar, Üzüm ve Palancioglu’ya vatandasin ve esnafin ilgisi yogun oldu.
Kaynak: İHA