Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara PAYMER Destegi

SAMSUN – Samsun’un Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi (PAYMER), giyimden ev esyasina, oyuncaktan kitaba kadar genis yelpazede birçok ihtiyaç malzemesiyle vatandaslara destek oluyor.

Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara PAYMER Destegi
Atakum Belediye Baskani Serhat Türkel’in göreve gelmesiyle çalismalari hiz kazanan PAYMER, hayirsever vatandaslarla ihtiyaç sahipleri arasi dayanisma köprüsü kuruyor. Belediyenin Sosyal ve Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli merkezde giyimden ev esyasina, oyuncaktan kitaba kadar genis yelpazede birçok ihtiyaç malzemesiyle vatandaslara destek veriliyor.

Ilçeden ve Samsun’dan hayirseverlerin bagisladigi malzemeler, temizlenip tasnif edildikten sonra ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere merkezin magazasinda yerini aliyor. Belediye Hizmet Binasinin arkasinda bulunan magazada vatandaslarin nisan, dügün gibi özel günlerini süsleyecek gelinlik, sünnet kiyafeti, damatlik ve abiye kiyafetler de bulunuyor.

“Uygulamamiz, hemsehrilerimizin dayanismasini güçlendirerek büyüttügü için son derece önemli”

Merkezin çalismalara hiz verdigini belirten Atakum Belediye Baskani Serhat Türkel, “Belediyemizin Paylasim Merkezi, ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmak için yogun mesai harciyor. Hayirsever vatandaslarin katkilariyla, alim gücü olmayan ailelere destek oluyor. Uygulamamiz, Atakumlu hemsehrilerimizin dayanismasini güçlendirerek büyüttügü için son derece önemli. Gerek Paylasim Merkezimiz gerekse sayilarini artirdigimiz giysi kumbaralariyla vatandaslarimiza destek oluyoruz. Sartlarimiz zor olabilir ama yasadigimiz zorlu süreci yüregimizden aldigimiz güçle, birlik ve beraberlik içerisinde asabiliriz. Atakum’u kalkindirarak daha ileri seviyeye tasimak ve vatandaslarimiza hak ettigi yasam standardini saglamak hedefiyle gece gündüz çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA