EXPO 2016 Parki'nin Çehresi Degisiyor

Konyaalti ilçesinde bulunan EXPO 2016 Parki’nin çehresi degisiyor. Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan’in talimatiyla harekete geçen belediye ekipleri, park içerisindeki alanlarda boyama ve tamirat çalismasi gerçeklestirdi.

EXPO 2016 Parki'nin Çehresi Degisiyor
Antalya’nin Konyaalti ilçesi Toros Mahallesi’nde bulunan EXPO 2016 Parki’nda hummali bir çalisma baslatildi. Parkta incelemelerde bulunan Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan bölgedeki vatandaslari da dinleyerek yapilmasi gerekenler konusunda yol haritasi belirledi. Baskan Kotan’in talimatiyla harekete geçen Konyaalti Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri parkin daha güvenli ve konforlu olmasi için çalismalara basladi.

Park içerisinde atil alanlarda bulunan banklari onarim boyama gibi asamalardan geçiren ekipler, bu banklari uygun yerlere yerlestirdi.

Boyama, tamirat ve düzenleme çalismasi yapildi

Parkta çocuklara özel oyun alanlarinda yenileme ve düzenleme çalismasi da yapilirken, park içerisindeki birçok noktada boyama, tamirat ve düzenleme çalismasi gerçeklestirdi. Parki çok temiz ve güzel buldugunu belirten Meryem Mavigöz, “Çok temiz bir yer. Buralar boyanmis. Konyaalti Belediyesi’ne çok tesekkür ederim. Böyle olmali Türkiye’nin adamlari. Gurur duyuyorum” dedi.

Konya’dan tatil için Antalya’ya geldigini anlatan Fadime Yilmaz, “Arkadaslarimla bu parka geldik. Park piril piril. Boyanmis. Belediyenize ve personelinize çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA