Akdeniz'in Parklari Yenileniyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçe sakini vatandaslarin yaz mevsimiyle birlikte ugrak yerlerinden biri olan park ve yesil alanlara dönük her türlü bakim, onarim ve yenileme hizmetlerine araliksiz devam ediyor.

Akdeniz'in Parklari Yenileniyor
Son olarak Çay Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kaya Parkinda çalisma yapan Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, parkin zaman içinde zarar gören kamelyalarini yeniledi. Ekipler, müdürlüge ait fidanlik sahasindaki atölyede, park ve yesil alanlarin ihtiyaç duydugu çesitli malzemeleri; oturma gruplarini, kamelya, çöp kovalari gibi malzemeleri de üreterek belediye bütçesine katkida bulunuyor.

Mahalle sakinlerinden tesekkür

Her yastan yüzlerce vatandasin gün içerisinde dinlenmek, temiz nefes almak veya ailecek piknik yapmak üzere ugradigi yesil alanda, ekipler ayrica can güvenligi açisindan risk olusturan agaç dallarini budadi ve uzayan otlari biçti. Park içindeki hizmete ve yeniliklere tanik olan Çay Mahallesi Muhtari Abdullah Çapar; “Ahmet Kaya Parkimizin yenilenmesinden dolayi Belediye Baskanimiz Hosyar Sariyildiz ile asiri sicaklara ragmen mahallemize hizmet veren belediye çalisanlarina tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA