KBÜ Is Birligi Protokolleri Imzalamaya Devam Ediyor

Karabük Üniversitesi ile Os Teknoloji Üniversitesi arasinda is birligi protokolleri imzalandi.

KBÜ Is Birligi Protokolleri Imzalamaya Devam Ediyor
Kirgizistan’in Os Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tursunbaev Zhanbolot Zhanyshovich ve Os Teknoloji Üniversitesi Dis Iliskilerden Sorumlu Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Akmataliev Asanbek Turgunbaevich’i Rektörlük makaminda agirladi. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Elif Çepni, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Uluslararasi Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Adnan Uçur eslik etti.

Yapilan görüsmede Kirisik, Zhanyshovich ile akademik is birliklerinin güçlendirilmesi ve yapilabilecek projeler hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Zhanyshovich’e ziyaretlerinden ötürü tesekkür eden Kirisik, “Bu is birligi ile hem üniversitelerimiz hem de ülkelerimiz arasinda güçlü akademik ve bilimsel baglar kurmayi hedefliyoruz. Ögrencilerimiz ve akademisyenlerimiz için yeni firsatlar olusturacagiz” dedi.

Zhanyshovich ise, “Karabük Üniversitesi ile yapacagimiz bu is birligi, üniversitemizin uluslararasi alandaki varligini güçlendirecek ve ögrencilerimize dünya standartlarinda egitim alma firsati sunacak” ifadelerini kullandi.

Görüsmenin ardindan ortak arastirma projeleri, akademik is birligi, ögrenci degisimi, ortak konferanslar, yurt disi egitim programlari ve birçok is birligi protokolleri imzalandi.
Kaynak: İHA