Babasini Öldüren Genç Kizdan Ilginç Paylasim Açiklamasi 'Siddete Egilimliyim'

Isparta’da babasini gögsünden biçaklayarak öldüren üniversite ögrencisi kizin sosyal medya paylasimlari dikkat çekti. Kick boks ve muay thai sporcusu oldugu ögrenilen genç kizin sosyal medyasinda paylastigi antrenman videosunda “Siddete egilimliyim” mesaji ortaya çikti.

Babasini Öldüren Genç Kizdan Ilginç Paylasim Açiklamasi 'Siddete Egilimliyim'
Olay, 29 Temmuz günü Isparta’nin Sarkikaraagaç ilçesine bagli Salur köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Döndü Zeybek (20) ile babasi Osman Zeybek (49) arasinda henüz belirlenemeyen bir sebeple tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan Döndü Zeybek babasini biçakla gögsünden yaraladi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan Osman Zeybek saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Sarkikaraagaç Devlet Hastanesine kaldirildi ancak yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Olay sonrasi gözaltina alinan Döndü Zeybek ise sevk edildigi adli makamlar tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Döndü Zeybek ifadesinde, babasi ile annesinin yaklasik 6 yil önce bosandigini, olay günü 2 kiz kardesi ve annesiyle birlikte köyde bir dügüne katildiklarini söyledi.

Dügünde babasinin da bulundugunu söyleyerek, babasinin kendisini tehdit eder gibi hareketler yaptigini, dügünden çikarak eve gittiklerini anlatti. Döndü Zeybek, evden aldigi ekmek biçagiyla disari çiktigini ve babasi ile karsilasarak biçagi sapladigini söyledi.



Lisansli sporcudan “Siddete egilimliyim” mesaji

Lisansli kick boks ve muay thai sporcusu oldugu ögrenilen Döndü Zeybek’in antrenman yaptigi esnasi çektigi videolar ortaya çikti. Sosyal medya hesaplarindan videolari paylasan genç kizin “Siddete egilimliyim” mesaji dikkat çekti.
Kaynak: İHA