Sarikamis'ta Muhtarlar Toplantisi Yapildi

Sarikamis’ta muhtarlar toplantisi düzenlendi.

Sarikamis'ta Muhtarlar Toplantisi Yapildi
Kars’in Sarikamis ilçesinde bir otelin toplanti salonunda düzenlenen toplantiya Kaymakam Enis Aslantatar baskanlik etti. Toplantiya Belediye Baskani Serdar Kiliç, kurum ve daire amirleri ile muhtarlar katildi.

Sarikamis köy ve mahalle muhtarlarinin katilimi ile düzenlenen "Muhtarlar Toplantisi"nin açilisinda konusan Kaymakam Aslantatar, devletin yatirimlarini anlatti. Aslantatar, köy ve mahallerde basta sicak asfalt yol, köy içi kilitli parke tas yol, menfez, su depolari ve göletler yapildigini, muhtarlarinda yapilan yatirimlara sahip çikmasi gerektigini kaydetti.

Sarikamis’in Türkiye’nin en önemli kis turizmi merkezlerinde birisi oldugunu ifade eden Aslantatar, Sehitler diyari Sarikamis’a hizmet etmek için herkesin üzerine düsen görevi en iyisiyle yapmasi gerektigine dikkat çekti.

Kaymakam Enis Aslantatar, daha sonra muhtarlarin köy ve mahalleleriyle ilgili sorunlari, talepleri dinledi. Toplantida sorunlarinin çözüm önerileri degerlendirildi. Muhtarlarin taleplerinin dinlenmesinin ardindan toplanti sona erdi. Sarikamis’ta muhtarlar toplantisinin her ay düzenli bir sekilde yapilacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA