Baskan Yazicioglu Ile Ulasimda Degisim Rüzgari

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, sehir içi ve kampüs halk otobüslerinin yenilenme sürecine girdiklerini duyurdu.

Baskan Yazicioglu Ile Ulasimda Degisim Rüzgari
Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, göreve geldigi ilk günden itibaren verdigi vaatleri gerçeklestirmeye basladi.

Toplu ulasimda yasanan sikintilara çözüm getirmek için çalismalarina hiz kesmeden devam eden Yazicioglu, sehir içi ve kampüs halk otobüslerinin yenilenme sürecine girdiklerini duyurdu.

"Hizmette sinir yok"

Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Marka Sehir Tokat” için önemli bir adim daha attiklarini belirterek, “Sehir içi ve kampüs halk otobüslerimizi yenilemeye basladik. Tokat’imiz için, hemsehrilerimize için hizmette sinir yok. Bizler halk otobüsü esnafimiz için gereken ne varsa yaptik, onlar da sözünü tuttular. Üretken belediyecilik anlayisimizla degisime devam edecek, Tokat’imizi marka sehir yapacagiz. Tokat’imiza, hemsehrilerimize ve degerli otobüs esnafimiza hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Daha sonrasinda Baskan Mehmet Kemal Yazicioglu, Tokat’a kazandirilan yeni otobüsle sehir turu atarak vatandaslarin görüslerini dinledi.
Kaynak: İHA