Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Vatandaslarimiza Saglik Alaninda Da Faydali Olabilmek'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, belediyenin Saglik Isleri Müdürlügünün yetkilendirilmis Aile Hekimligi Birimi’nde incelemelerde bulundu.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Vatandaslarimiza Saglik Alaninda Da Faydali Olabilmek'
Isparta Belediyesi, saglik alanindaki hizmetlerini ve bu hizmetleri verdigi alanlarin fiziki sartlarini iyilestirmek için çalismalarini sürdürüyor. Gerek yetkilendirilmis aile hekimligi biriminde gerekse evde saglik hizmetleriyle sehre hizmet veren Saglik Isleri Müdürlügünün ek hizmet binasi tamamlandi. Bugüne kadar Demirköprü mevkiinde hizmet veren birim genisletilirken, vatandaslarin daha güzel bir alanda hizmet almasi hedeflendi. Belediyenin Saglik Isleri Müdürlügü bünyesinde hasta muayenesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, psikolojik danismanlik, diyetisyen, enjeksiyon, pansuman hizmetleri verilirken, yine vatandaslara hasta nakil hizmeti, özbakim, yasli destek hizmetleri, engelli destek hizmetleri ve evde saglik hizmetleri de sunuluyor.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen, Saglik Isleri Müdürlügünün yetkilendirilmis Aile Hekimligi Birimini ziyaret ederek, Saglik Isleri Müdürü Ender Güven’den bilgiler aldi, personele çalismalarinda kolayliklar diledi. Önceki dönemlerde küçük bir alanda saglik hizmeti sunduklarini, Baskan Basdegirmen’in göreve gelmesiyle birlikte hem fiziki olarak alanlarini genislettiklerini hem de verdikleri hizmetin kalitesini ve sayisini arttirdiklarini söyleyen Saglik Isleri Müdürü Ender Güven, “Sayin baskanim merkezimizde ayrica aylik 450 hastamizin rehabilitasyonunu yapiyoruz. Sizin talimatlarinizla Yunus Emre Devlet Hastanemizle bir protokol imzalamistik. Hem Yunus Emre Devlet Hastanesinin hastalarini aliyoruz hem de belediyemize basvuran hastalari orada muayene ettirdikten sonra buradaki rehabilitasyon ünitesinde tedavi almalarini sagliyoruz” dedi.

Il Saglik Müdürlügü ve hastanelerle irtibatli çalistiklarini söyleyen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de saglik alaninda ve evde özbakim hizmetlerindeki çalismalarinin araliksiz sürdürüldügünü belirterek, saglik alaninda görev yapan tüm personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA