'Emeklilik Yili' Is Birligi Protokolü Imzalandi

Amasya Üniversitesi ile Amasya Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü arasinda ‘Emeklilik Yili’ is birligi protokolü imzalandi. Protokolle, tüm emekliler için onurlu ve saygin bir emeklilik dönemi olusturulmasi ve gelistirilmesi amaçlaniyor.

'Emeklilik Yili' Is Birligi Protokolü Imzalandi
2024 Emekliler Yili kapsaminda hazirlanan protokolün, emekli vatandaslarin yasam kalitelerini yükseltmeleri, bilgi, becerilerini gelistirmeleri ve sosyallesmelerini saglamayi amaçladigini belirten Amasya Sosyal Güvenlik Il Müdürü Nurcan Yurt Senel, is birligi ve desteklerinden dolayi Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi’ye tesekkür etti.

Üçüncü yas olarak tarif edilen 60 ve üzeri yas grubundaki bireylerin egitimlerine katki sunmaktan memnuniyet duyacaklarini söyleyen Turabi, Il Müdürü Nurcan Yurt Senel’e tesekkür ederek, kendini gelistirmenin yeni seyler ögrenmenin herhangi bir yasla sinirlandirilamayacagini kaydederek imzalanan protokolün hayirli olmasini diledi.

Rektörlük Makaminda yapilan kisa açiklamalarin ardindan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi ile Amasya Sosyal Güvenlik Il Müdürü Nurcan Yurt Senel, hazirlanan protokol metnini imzaladi. Protokolün yilsonuna kadar geçerli olacagi da bildirildi.

Kaynak: İHA