Aksaray Belediyesi Mahallelerde Imar Yollarini Açiyor

Aksaray Belediyesi, sehrin çesitli bölgelerinde ihtiyaç duyulan noktalarda imar yollarini açma çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Mahallelerde Imar Yollarini Açiyor
Sehrin ulasim altyapisini güçlendirmeyi ve vatandaslarin günlük hayatini kolaylastirmayi hedefleyen Aksaray Belediyesi, son dönemde birçok önemli projeye imza atti. Aksaray’in birçok mahallesinde altyapi ve üst yapi çalismalarini sürdüren Aksaray Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’nde yeni imar yollarini açmak için çalisma baslatti. Yeni imar yollarinin açilmasiyla sehrin ulasim baglantilarinin güçlendirildigini aktaran Belediye Baskani Evren Dinçer, yeni imar yollari ile alternatif güzergahlarin olusmasinin saglandigini söyledi.



Sehrin genelinde ulasimi rahatlatmak ve trafik yogunlugunu azaltmak için imar yollarinin açilmasinin büyük önem tasidigini belirten Baskan Dinçer, “Vatandaslarimizin günlük hayatlarini daha rahat sürdürebilmeleri için gerekli uygulamalari hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede imar planimizda yer alan yeni imar yollarini açarak ulasimi daha hizli ve güvenli hale getirmeyi amaçliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA