Karadeniz'in Derinliklerinde Evlilik Teklifi

Ordu’da, Sefa Türel isimli saglik görevlisi, nisanlisina denizin altinda romantik bir evlilik teklifi yapti, aldigi cevap ise ‘evet’ oldu.

Karadeniz'in Derinliklerinde Evlilik Teklifi
Tokat’ta görevli saglik personelleri Adanali Sefa Türel (27) ile Ordulu Damlanur Sari (27), görev yaptiklari Tokat’ta tanisti. Bir süre sonra nisanlanan çift, evlilik yolunda ilk adimi atti. Sefa Türel, nisanlisina evlilik teklifi yapmak için sira disi bir yol izleyerek, denizin altini tercih etti. Bunun için ilk olarak Ordu Dalis Kulübü ile iletisime geçti. Sonrasinda nisanlisini Persembe ilçesine davet eden Türel, dalis egitmeni Hakan Güney ile birlikte Karadeniz’in mavi sularinda dalis yapti.

Pankarttaki yazi dikkat çekti

Bu esnada denizin dibinde üzerinde "Benimle evlenir misin? Evet ise saril, hayir ise oksijenimi kes" yazili pankart açildi. Damlanur Sari’nin pankarti fark etmesi üzerine Türel yüzügü takarak, evlilik teklifini gerçeklestirdi, aldigi cevap ise ‘evet’ oldu. O anlar ise dalis kulübü sahibi ve egitmeni Hakan Güney tarafindan kayda alindi.

“Çok güzel bir ani birakti”

Evlilik teklifi için bir süre düsündügünü ve nisanlisi Ordu’da oldugu için böyle bir teklif yapmak istedigini söyleyen Sefa Türel, “Biz çok keyif aldik, suyun altinda bizim için hem çok güzel bir deneyim de oldu, hem de çok güzel bir ani birakti” diye konustu.



“Çok güzeldi”

Tokat’ta saglik personeli olan Damlanur Sari, beklemedigi bir anda ve beklemedigi bir yerde evlilik teklifi aldigini belirterek, “Benim için de çok güzel bir deneyimdi, üstelik evlilik teklifini de aldim, çok güzeldi” ifadelerine yer verdi.

Dalis Egitmeni Hakan Güney ise “Bu güzel ve mutlu günlerinde bizleri de aralarina aldiklari için kendilerine tesekkür ediyorum. Biz onlari çok mutlu gördük, insallah mutluluklari devam eder. Çok tatli çiftimizin evlilik teklifi anlarina biz de sahit olduk” seklinde konustu.

Kaynak: İHA