Vali Polat, Vatandaslarla Çay Içti, Sohbet Etti
Kars Valisi Ziya Polat, vatandaslarla bir araya geldi. Polat, vatandaslarla sicak bir ortaminda çay içti, sohbet etti.

Her platformda Kars’in ve Karlilarin hizmetinde oldugunu, hizmet etmek için Kars’a geldigini ifade eden Vali Ziya Polat, vatandaslar tarafindan da seviliyor.
Vali Polat’in Kars’a çok sey katacagina dikkat çeken vatandaslar, “Ilk bizlere önem veren, bizlerin fikirlerini dinleyen bir vali, bizleri son derece memnun ediyor. En önemli rahatlikla kendisine yaklasip sohbet edebiliyoruz. Kars’a çok sey kazandiracagina inaniyoruz” dediler.
Kazimpasa Caddesi’nde esnafla da bir araya genel Vali Polat, esnafa hayirli isler, bereketli kazançlar dileklerinde bulundu. Polat, daha sonra bölgeden ayrildi.