Babalar Günü'nde Sehit Babasinin Buruk Bayrami

2003 yilinda askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdigi trafik kazasinda sehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babasi, her sene oldugu gibi bugün de Babalar Günü’nü buruk geçiriyor.

Babalar Günü'nde Sehit Babasinin Buruk Bayrami
Evlat acisina katlanmanin çok zor bir aci oldugunu dile getiren Siirtli Sehit Selçuk Erkoyuncu’nun babasi Fehim Erkoyuncu, tüm babalarin Babalar Günü’nü ve bayramini kutladi. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Sabri Sidar, Babalar Günü’nde sehit babasini yalniz birakmadi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’in selamlarinin iletildigi sehit babasi ziyaretten memnun oldugunu dile getirdi.

Babalar Günü’nün her sene oldugu gibi bu yil da buruk geçtigini ifade eden sehit babasi Fehmi Erkoyuncu, "Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün Kurban Bayrami’dir. Bu Kurban Bayrami dolasiyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiza ve Il Müdürümüze bizi yalniz birakmadiklari için çok tesekkür ederim. Onlar da benim evlatlarim gibidir. Büyük oglumdu. 5 gün vardi tezkeresine sehit oldu. Yani diyecek bir seyim yok. Gece gündüz aklimdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamiyorum. Bütün sehit ailelerinde bassagligi diliyorum. Bayramlarini ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keske benim oglum yanimda olsaydi da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Günü’nde ben onu görseydim. Benim oglum sehit oldu. Benim 2 tane daha evladim var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaskanimiza da zeval vermezsin. Allah devletimizi basimizdan eksik etmesin. Bu benim evladim sehit olmus ama nice böyle evlatlarim var. Gerekirse ben de sehit olurum. Bu devlet için ben canimi da veririm. Evlatlarimi da feda ederim" seklinde konustu.

Devlet olarak her zaman sehit ailelerinin yaninda olduklarini belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Sabri Sidar, "Bugün Kurban Bayrami ve Babalar Günü dolayisiyla sehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanimiz Mahinur Özdemir Göktas’in selamlarini ilettik. Bizler her zaman sehit ailelerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Bizim gayemiz yanlarinda oldugumuzu ailelerimize hissettirmektir" diye konustu.

Kaynak: İHA