Evde Esini Beklerken Hirsizlarla Karsilasti

Osmaniye’de apartmanda bir eve giren kadin hirsizlar, salonda yatan ev sahibi ile göz göze geldi. Girdikleri dairede ev sahibini gören hirsizlar hizla apartmandan kaçarken o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Evde Esini Beklerken Hirsizlarla Karsilasti
Düziçi ilçesi Irfanli Mahallesi Güvenpark Sitesi’nde oturan ögretmen Mehmet Canpolat, isten geldikten sonra evinin salonunda dinlendigi sirada dis kapinin açildigini fark etti. Esinin geldigini sanan Canpolat kapiya yöneldigi sirada eve giren kadin hirsizlarla göz göze geldi. Girdikleri evde ev sahibi ile karsilasan S.T. ve S.T. ise apartmandan kaçarken o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Ev sahibinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanan S.T. ve S.T.’nin hirsizlik suçundan çok sayida kaydinin bulundugu tespit edildi.

Evde dinlendigi sirada kapi sesini duydugunu ve esinin geldigini sandigini anlatan Mehmet Canpolat, "Okuldan geldikten sonra burada uzaniyordum esim gelecekti. Bir anda kapi açildi içeri birisi girdi. Bir baktim siyah elbiseli birisiydi ama esimin elbisesi degildi. Yabanci oldugunu fark ettim ’kimsin’ diye ses çikardigimda bir anda beni fark etti. Tam ben kapiya döndüm de iki kisi oldugunu fark ettim. Bir kapali bayanin yaninda bir açik bir kadin daha vardi. Hizli bir sekilde merdivenden asagiya kostular. Ben de arkadan bagirdim ’gel buraya’ falan derken panik yapsinlar, bir sekilde bir yere saklansinlar diye, kaçmasinlar diye. Tam o sürede onlarin hizli bir sekilde gittigini fark edince yakalayamayacagimi anlayinca sitemizin güvenlik görevlisini aradim. ’Binada hirsiz var, kapiyi tut’ dedim. Sonra biz asagiya indigimizde güvenlik görevlisi geldiginde zaten hirsizlar kaçmisti. Ama polisler kisa sürede hirsizlari yakaladi. Yakalandiklarinda üzerlerinde plastik bir alet varmis onlarla kapilari profesyonel bir sekilde açiyorlarmis" dedi.

Kaynak: İHA