Galatasaray'in Genç Futbolcusu Ali Turap Bülbül, Hastanede Tedavi Gören Çocuklari Sevindirdi

DÜZCE – Galatasaray’in genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hediye vererek onlari mutlu etti.

Galatasaray'in Genç Futbolcusu Ali Turap Bülbül, Hastanede Tedavi Gören Çocuklari Sevindirdi
Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklari ziyaret eden Galatasaray’in genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, çocuklara hediye vererek, onlarla sohbet etti. Düzceli olan Ali Turap’a Bashekim Yardimcisi ve Tip Fakültesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Anabilim Dali Dr. Ögr. Üyesi Sükriye Özde ve Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi çalisanlari da eslik etti.

Turap, klinik psikolog esliginde çocuklarin yas gruplarina özel seçilmis oyuncaklari, kendilerine hediye etti. Miniklerin istekleri dogrultusunda Baris Alper Yilmaz, Kerem Aktürkoglu, Kaan Ayhan gibi Galatasaray’in milli yildizlari ile de görüntülü konusmalarini saglayan Ali Turap; Mauro Icardi’nin de çocuklara özel çekilmis geçmis olsun videosunu izletti. Takim arkadaslari ile birlikte sevgisini minik kalplere aktaran Galatasaray’in genç yildizi Ali Turap, çocuklarin yüzünde gülümseme birakarak Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nden ayrildi.
Kaynak: İHA