Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati Mazbatasini Aldi

Bursa’nin Karacabey ilçesinde IYI Parti’den Belediye Baskani seçilen Fatih Karabati, mazbatasini alarak görevine basladi.

Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati Mazbatasini Aldi
Karacabey’de, seçimlerin ardindan yeni dönemde belediye baskanligini kazanan Fatih Karabati, mazbatasini IYI Parti ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve vatandaslarin yogun katilimiyla, Ilçe Seçim Müdürlügünden teslim aldi.

Yeni adliye binasindaki ilçe seçim müdürlügüne gelerek mazbatasini teslim alan Baskan Karabati’ya, esi Deniz Karabati da eslik etti.

Adliye çikisi vatandaslarin alkislarla destek verdigi Baskan Karabati, daha sonra yürüyerek geldigi belediye binasi önünde yaptigi kisa konusmada, “Bu günden itibaren Karacabey’imizin gelecegi için birlikte çalisacagiz. Bu günden itibaren farkliliklarimizi bir kenara koyup, birlikte hareket edecegiz. Çok daha güçlü ve daha yasanilabilir bir Karacabey’i hep birlikte insa edecegiz. Ilçemiz için çok önemli projeler hazirladik. Kaybedecek zamanimiz yok. Karacabey’i gelecege tasiyacak, her kesimi ilgilendiren projelerimizi hayata geçirmek için vakit kaybetmeden çalismaya baslayacagiz. Sunu bilmenizi isterim ki her birinizin ihtiyaçlarini ve beklentilerini biliyorum ve onlari önemsiyorum. Karacabey’in her kösesine adaletle, seffaflikla ve sevgiyle hizmet edecegim. Sevgili hemsehrilerim, bu günden itibaren gözlerimizi gelecege çevirip, Karacabey’i çok daha yasanabilir, çok daha güzel bir kent haline getirecegiz. Destekleriniz için hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Karacabey Belediye Baskani Karabati, partililer esliginde mazbatasini aldiktan sonra belediye hizmet binasina geldi.
Kaynak: İHA