Turizm Haftasinda Turizm Gezisi

Ardahan’da Turizm Haftasi etkinlikleri kapsaminda kentte bulunan turizm rotasina gezi düzenlendi.

Turizm Haftasinda Turizm Gezisi
Turizm Haftasi etkinlikleri kapsaminda Çildir ve Posof ilçelerinde bulunan tarihi, turistik alanlar gezilirken turizme yönelik hizmet veren Çildir Ilçesinde Çildir Konagi oteli ile Posof ilçesinde doga turizmine hitap eden Sevahir otel ziyareti yapildi.

Ardahan Turizm Il Müdürlügü tarafindan organize edilen gezide, Seytan Kalesi ve Mozeret kanyonu, Posof Kol kalesi ile Bayrakli tepe ziyaret edildi. Ardahan Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ugur Dede, bizler, Kültür ve Turizm Il Müdürlügü olarak, dogal güzelliklerimizi korumak, tanitmak ve bu güzellikleri ziyaret eden herkesin unutulmaz anlar yasamasini saglamak için paydaslarimizla çalisiyoruz dedi.

Dede, ’’Etkinligimiz sirasinda gördügünüz tarih ve kültürle harmanlanmis atmosferin tanitimi çok önemli. Bizler, bu degerleri gelecek nesillere aktarabilmek adina üzerimize düsen sorumlulugu en iyi sekilde yerine getirmeye kararliyiz. Bu güzel etkinligi gerçeklestirmemize olanak saglayan basta Valimiz Hayrettin Çiçek ve katilimcilara tesekkür ediyorum. Umarim bu deneyim, tanitima da büyük katki sunmus olur’’ dedi.

Etkinlik sonrasinda 15-22 Nisan Turizm Haftasi kapsaminda yerel ve ulusal gazetecilere tesekkür belgesi takdim edildi.
Kaynak: İHA