Kütahya OSB'de Olagan Genel Kurul Toplantisi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, 6. Olagan Genel Kurul Toplantisinda Bölge’nin stratejik planlari ve performans raporlari üzerine detayli bir degerlendirme gerçeklestirildi.

Kütahya OSB'de Olagan Genel Kurul Toplantisi
Bölge’nin geçmis dönemdeki faaliyetleri ile gelecek dönem hedeflerinin masaya yatirildigi toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, Bölge’nin stratejik hedeflerine ulasmak için izledikleri yol haritasini paylasti.

Eskioglu, bölgenin sürdürülebilirlik, teknoloji yenilikleri ve isbirligi alanlarinda atilacak adimlar hakkinda üyeleri bilgilendirdi. Açilis konusmalarinin ardindan Divan Kurulu Baskani ve Üyelerinin seçimi ile birlikte, genel kurulun diger gündem maddeleri görüsülerek, yatirimcilarin oylamalarina sunuldu

6. Olagan Genel Kurul’da Bölge Müdürü Tunahan Ergin, 2024 yili tahmini bütçe ve çalisma programini ayrintili olarak yatirimcilara sundu. Akabinde Mali ve Idari Isler Bölge Müdür Yardimcisi Harun Kara, Denetim Kurulu Raporu’nu sunarak Bölge’nin mali durumunu analiz etti. Tahmini bütçe, çalisma plani ve raporlar, Bölge’nin mali yönetimindeki saglamligini ve seffafligini gösterdigi gibi, gelecek döneme iliskin mali planlarin da titizlikle hazirlandigini ortaya koydu.

Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu kapanis konusmasinda katilimcilara tesekkür etti.
Kaynak: İHA