Tuzla Belediyesi, Tepeören Mahallesi'ne Hali Saha Kazandirdi

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, her yastan insanin spor yapabilmesi için spor alanlarina yatirimlarini sürdürüyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi tarafindan Tepeören Mahallesi’ne yapilan hali saha, düzenlenen törenle açildi. Açilisin ardindan sahada maç yapan çocuklara eslik eden Baskan Yazici da futboldaki yeteneklerini gösterdi.

Tuzla Belediyesi, Tepeören Mahallesi'ne Hali Saha Kazandirdi
Tuzla Belediyesi, Tuzla Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi ile planladigi projeler kapsaminda Tepeören Mahallesi’ne yeni bir hali saha kazandirdi. Tepeören Dernegi ile düzenlenen açilis törenine Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ridvan Nal ve çok sayida vatandas katildi.

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Tepeören Dernegimizle daha önce planladigimiz spor tesisinin içine, bölgemizdeki gençlerin top oynayabilecegi bir alan olusturabilmek amaciyla hali sahamizi açtik. Burasi sportif faaliyetler için ideal oldu. Önümüzdeki günlerde burayi daha da gelistirecek yeni spor alanlarini planlarla birlikte hayata geçirecegiz. Tepeören çok hizla gelisiyor. Biz su anda bu gelismeye ayak uydurabilmek için gereken altyapiyi kurduk. Imar ve insaatin yani sira, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetleri de Tuzlamizin tamaminda oldugu gibi Tepeören’de de en üst noktaya tasiyacagiz” dedi.

Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ridvan Nal da hali sahanin mahalleye ve ilçeye hayirli olmasini temenni ederek, emegi geçen herkese tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA