Aile Ve Sosyal Politikalar Bakani Göktas, Tekirdag'da 7 Bin Kisilik Iftara Katildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Tekirdag’da Süleymanpasa Belediyesi tarafindan organize edilen sokak iftarina katildi.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakani Göktas, Tekirdag'da 7 Bin Kisilik Iftara Katildi
Çesitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdag’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Çerkezköy’de gerçeklestirdigi esnaf ziyaretinin ardindan Süleymanpasa Belediyesi tarafindan Hürriyet Mahallesinde düzenlenen 7 bin kisilik iftar programinda katildi.

Burada Süleymanpasa Belediyesi tarafindan organize edilen sokak iftarina katilan Bakan Göktas, iftara katilan vatandaslar ile tek tek sohbet ederek hatira fotografi çektirdi.

Iftar öncesi bir açiklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Mahinur Özdemir Göktas Tekirdag gelini olarak kapisinin herkese açik oldugunu ifade etti.

Göktas açiklamasinda, "Birlik, beraberlik huzur ve refah içerisinde kalkiniyoruz, bu sehir hepimizin sehri. Bende bu sehrin gelini olarak elimden geldigince sik Tekirdag’a geliyorum. Ihtiyaçlari yerinde tespit ediyoruz, iyilesmesi ve yeni yatirimlara yönelik çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ben öncelikle bu güzel birlik beraberlik için her birinize tesekkür ediyorum. Pazar günü önemli bir demokrasi sonucumuz olacak. Insallah rabbim ülkemizin birligini, dirligini bozmasin. El birligi ile insallah hayirla sonuçlansin. Tekirdag için en hayirlisi olsun, bizim her zaman Tekirdag’in gelini olarak kapimiz Ankara’da sizlere açik. Sehrimizin kalkinmasi için gece gündüz demeden çalisiyoruz ben herkese bu duygu ve düsüncelerle tesekkür etmek istiyorum” dedi.

Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar ise tüm davetlilere seslenerek ‘Hos geldiniz’ dedi.

Program Kur’an tilaveti ile devam ederken, ezanin okunmasi ile iftara katilan 7 bin vatandas iftarini hep birlikte açti.
Kaynak: İHA