Marmaris Kaymakamligi Öksüz Ve Yetimleri Unutmadi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde kaymakamliga bagli hizmet veren Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan, vakfa kayitli vatandaslar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayinin 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalir’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programi düzenlendi.

Marmaris Kaymakamligi Öksüz Ve Yetimleri Unutmadi


Siteler Mahallesi’ndeki bir otelin balo salonunda gerçeklesen iftar programi diyanet isleri Marmaris temsilcisinin yemek duasi ile basladi.

Akabinde Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya günün anlam ve önemini anlatan konusma gerçeklestirdi. Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya, konusmasinda "Ramazan ayimizin 15. günü ve Ramazan ayi rahmetiyle, bereketi devam ediyor Bugün de güzel yagmurlu bir günde güzel bir aksam da bu sevinci beraber paylasiyoruz. Bugün burada, Ramazan ayinin bereketini ve paylasimin önemini yasamak üzere bir araya geldik. Hepinizi en içten dileklerimle selamliyorum. Ramazan ayi, manevi bir iklimin kapilarini aralayan, sabir, hosgörü ve paylasma gibi degerleri ön plana çikaran bir aydir. Iftar sofralari, bu degerleri bir araya getiren, toplumun kaynasmasini saglayan en özel zamanlardan biridir. Birlikte geçirdigimiz bu güzel aksamda, birbirimize destek olma ve yardimlasma kültürünü can tutmak için bir firsat buluyoruz. Bu vesileyle, bu güzel iftar yemegine onurlandirdiginiz için hepinize tesekkür etmek istiyorum. Birlikte geçirdigimiz bu zamani en verimli sekilde degerlendirerek, birbirimizle daha da güçlenmis ve dayanisma içinde bir toplum olma yolunda adimlar atmis olacagimizi umuyorum. Ramazan ayinin bereketini ve coskusunu hep birlikte yasamak dilegiyle, hepinize saglik, mutluluk ve huzur dolu bir iftar sofrasi diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Programa, Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya’nin yani sira Garnizon Komutani Tugamiral Neslim Eski, HARP Filosu Komutani Tümamiral Hüseyin Tigli, Güney Görev Grup Komutani Tugamiral Yusuf Akyüz, Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Cumhuriyet Bassavcisi Fatmagül Yörük, Jandarma Komutani Yarbay Murat Çam, Marmaris Ilçe Emniyet Müdürü Emre Alay, Marmaris Belediye Baskan Yardimcisi Suzan Zift, Marmaris Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Müdürü Evrim Çaglayan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Serap Aksel, Ilçe Saglik Müdürü Imran Ince, Mütevelli Heyet Baskani Hayat Yaras, Sosyal Yardimlasma Vakfi’na kayitli vatandaslar ve Mütevelli Heyeti üyesi ilçe kurum müdürleri katildi.

Kaynak: İHA