Korkuteli'nin 58 Mahalle Muhtari Iftarda Bulustu

Korkuteli ilçesi mahalle muhtarlari Korkuteli Muhtarlar Derneginin organize ettigi ve ilçeye bagli 58 mahalle muhtarinin da katildigi iftarda bir araya geldi.

Korkuteli'nin 58 Mahalle Muhtari Iftarda Bulustu
Programda konusan Ilçe Kaymakami Sezgin Üçüncü, “Birlik ve beraberlik duygularinin yogun olarak yasandigi mübarek Ramazan ayinda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Iki yildir Korkuteli’nde birlikte çalisiyoruz. Muhtarlik müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatimizin önemli yapi taslarindan biridir. Korkuteli Muhtarlar Derneginin organize ettigi Programa katildiginiz için tesekkür ediyorum. Yerel seçimde tekrar Muhtar adayi olmayan arkadaslara saglikli günler diliyorum. Tekrardan aday olan ve seçilecek olan Muhtarlarima basarilar diler, simdiden mübarek Ramazan Bayrami’nizi kutlarim” dedi.

Ilçe kaymakami Sezgin Üçüncü, tüm mahalle muhtarlarina çalismalarindan dolayi plaket takdim etti

Programa Korkuteli Ilçe Kaymakami Sezgin Üçüncü ile birlikte Ilçe Belediye Baskan vekili Muharrem Akten, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Vedat Kilinç, Emniyet Müdürü Irfan Aglamaz, Milli Egitim Müdürü Akif Tak, Ilçe Tarim ve Hayvancilik Müdürü Özlem Sert, Korkuteli Muhtarlar Dernegi Baskani Osman Küçükkarasucu ve 58 mahalle muhtari katildi.

Kaynak: İHA