Bahçelievler'de Korkutan Yangin Açiklamasi Dumandan Etkilenen 2 Kisi Hastaneye Kaldirildi

Bahçelievler Merkez Mahallesi’nde 5 katli bir binanin 3. katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken evde yasayan 2 kisi dumandan etkilendi. Yari baygin sekilde çikarilan vatandaslar ambulansa bindirilerek çevredeki hastanelere kaldirildi.

Bahçelievler'de Korkutan Yangin Açiklamasi Dumandan Etkilenen 2 Kisi Hastaneye Kaldirildi
Olay saat 02.30 siralarinda Bahçelievler Merkez Mahallesi Sair Orhan Veli Sokak ile Naci Kasim Sokak kesisiminde bulunan 5 katli bir binada meydana geldi. 5 katli binanin 3. katinda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangina müdahale ederken polis ekipleri çevrede güvenligi sagladi.

Yangin kisa sürede kontrol altina alinirken yanginin çiktigi evde ikamet ettigi ögrenilen 2 kisi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 2 kisi itfaiye ekipleri tarafindan binadan çikarildi. Soguk hava nedeniyle vatandaslarin olumsuz etkilenmemesi adina ambulans beklerken alüminyum örtü ile üzerleri örtüldü. Dumandan etkilenen 2 kisi saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Yanginin çikis nedeni henüz bilinmiyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalisma baslattigi ögrenildi.
Kaynak: İHA