Vali Ergün Sehit Aileleri Ve Gazilerle Bulustu

Usak Valiligince, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’nci yildönümü münasebetiyle sehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Ergün Sehit Aileleri Ve Gazilerle Bulustu


Usak Valisi Turan Ergün ve esi Hülya Ergün Hanimefendi özel bir dügün salonunda düzenlenen yemek programinda sehit aileleri gazilerle bir araya geldi.

Programa Vali Turan Ergün ve esi Hülya Ergün Hanimefendi’nin yani sira Usak AK Parti Milletvekili Ismail Günes, CHP Usak Milletvekili Ali Karaoba, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Cumhuriyet Bassavcisi Serdar Durmus, Adalet Komisyonu Baskani Kayhan Yildirim, Usak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savas, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Fahri Semiz, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluslari temsilcileri katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ve dualarla baslayan yemekte bir konusma yapan Vali Ergün, “Sehitlerimizin; cani pahasina korudugu bu topraklarin ve bu degerlerin manasini, her daim hissederek yasadigimizi, bunun hepimiz için vatan borcu oldugunu bir kez daha hatirlatmak istiyorum.” dedi.

Vali Ergün, “Devletimiz ve milletimiz; sizlerin kiymetini, degerini her zaman bilecek. Devletimizin sefkat eli daima siz emanetlerimizle birlikte olmaya devam edecektir. Çünkü sizler, en degerli varliklarinizi; evlatlarinizi, eslerinizi, kardeslerinizi, kisacasi en sevdiklerinizi, gözünüzden sakindiklarinizi; bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Bu fedakarligin temeli, dünyanin en köklü devlet gelenegine, vatan sevgisine, en güçlü millî birlik ve beraberlik duygusuna sahip Türk vatandasi olma özverisinden gelmektedir. Tarihte de, bugün ve gelecekte de bu özverimiz, bu duygularimiz isiginda hepimizin kaninin son damlasina, son nefesine alana dek daimi olacaktir. Mübarek Ramazan ayinin sizlerin, ilimizin, milletimizin, tüm insanligin hayirlarina vesile olmasini niyaz ediyor; siz en kiymetli emanetlerimize saglik, afiyet ve huzur dolu bir ömür diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA