Kusadasi'nda Süpheli Ölüm

Aydin’in Kusadasi ilçesinde 75 yasindaki erkek sahis basindan aldigi darbelerle ölü olarak bulundu. Sahisla birlikte evinde alkol aldigi öne sürülen süpheli bir kisi, polis tarafindan aranirken, olayin cinayet olup olmadigi arastiriliyor.

Kusadasi'nda Süpheli Ölüm


Olay, Davutlar Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yalniz yasadigi ögrenilen 75 yasindaki Abidin Canbazoglu’nun, dün gece saatlerinde A.A. (39) ile birlikte alkol aldigi iddia edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde A.A., Abidin Canbazoglu’na ait otomobil ile evden ayrildi. Bugün ögle saatlerinde kapisinin önünde bir miktar kan gören komsulari durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler çilingir yardimiyla içeri girdiginde Canbazoglu’nu yerde kanlar içerisinde buldu. Saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde 75 yasindaki adamin basindan aldigi darbelerle hayatini kaybettigi belirlendi. Yasli adamin cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu’na gönderildi.

Polis ekipleri olayin aydinlatilmasi için genis çapli çalisma baslatirken, Canbazoglu’na ait otomobil ile evden ayrilan A.A. ise her yerde araniyor. Ayrica olayin cinayet olup olmadigi da arastirilirken, süpheli ölüm ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA