Gaziantep'te BBP Belediye Baskan Adayina Silahli Saldiri

Gaziantep’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Sehitkamil Belediye Baskan adayi Vahdettin Yüksel’in aracina silahli saldiri düzenlendi. Silahli saldirida yaralanan olmazken Yüksel, konu ile ilgili ifade verdi.

Gaziantep'te BBP Belediye Baskan Adayina Silahli Saldiri
Olay, Sehitkamil ilçesi Aydinlar Mahallesi D-400 karayolu Mezarlik Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, araciyla seyir halinde olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Sehitkamil Belediye Baskan adayi Vahdettin Yüksel’in aracina kimligi belirsiz sahis ya da sahislar tarafindan silahli saldiri düzenlendi.



3 el ates edildi, 1’i araca isabet etti

Toplam 3 el ates edilirken mermilerden biri araca isabet etti. Olay sonrasi yaralanan olmazken ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede genis güvenlik önlemi alarak kapsamli arastirma yapti.

Silahli saldiridan yara almadan kurtulan BBP Sehitkamil Belediye Baskan adayi Vahdettin Yüksel ise konu ile ilgili sikayette bulunmak ve ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Saldiri sonrasi açiklama yapan Yüksel, ekibiyle birlikte iyi olduklarini vurgulayarak yükselislerini hiçbir gücün durduramayacagini ve girdikleri yoldan vazgeçmeyeceklerini söyledi.



Saldiri ile ilgili genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA