Vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Iftar Sofralarinda Bulusuyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, ramazan ayinin gelmesiyle birlikte her yil oldugu gibi bu yil da Aydin’in farkli noktalarinda iftar programlari düzenlemeye basladi.

Vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Iftar Sofralarinda Bulusuyor


Efeler Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen 5 bin kisilik iftara katilan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; ramazan ayinin bolluk, bereket ve baris getirmesi temennisinde bulundu. Atatürk Kent Meydani’ndaki iftarda Çerçioglu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi ile CHP Efeler Belediye baskan adayi Anil Yetiskin de eslik etti.

Büyüksehir Belediyesi, bugün Aydin genelinde 9 farkli noktada düzenledigi iftar programlariyla toplam 15 bin kisiye iftar yemegi verdi. Efeler Atatürk Kent Meydani, Efeler Kadiköy Mahallesi, Germencik Ortaklar Mahallesi, Incirliova Acarlar Mahallesi, Söke Çeltikçi Mahallesi, Bozdogan merkez, Kusadasi Davutlar Mahallesi, Yenipazar merkez ve Nazilli 23 Nisan Parki’nda kurulan iftar sofralarinda iftarlarini açan vatandaslar Çerçioglu’na tesekkür etti.

Düzenlenen iftar sofralari için Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden vatandaslar, bir araya gelmekten duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA