Otomobille Kaza Yapan Sürücünün Silahla Yaralandigi Ortaya Çikti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsünün, sirtindan tabancayla vurularak yaralandigi ortaya çikti. Yarali olarak kaçmaya çalisirken araciyla takla attigi belirlenen sürücünün hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilirken, olayin süphelisini yakalama çalismalarinin sürdügü ögrenildi.

Otomobille Kaza Yapan Sürücünün Silahla Yaralandigi Ortaya Çikti
Olay saat 17.30 siralarinda, Vatan Mahallesi Polat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.B. idaresindeki 34 HIP 327 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu ters döndü. Kazanin bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Tabancayla vuruldugu kaza yerinde anlasildi

Otomobilden itfaiye ekipleri tarafindan çikartilan sürücünün sirtindan tabancayla vurularak yaralandigi da ortaya çikti. Polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda, Tahsin Yazici Mahallesi 9168 sokakta B.A. adli süpheli tarafindan otomobile ates açilmasi sonucu R.B.’nin sirtindan vuruldugu, yaralanan sürücünün otomobiliyle hastaneye gitmek üzereyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle otomobilin önce iki araca çarptigi daha sonra da ters döndügü saptandi.

Hayati tehlikesi sürüyor

Araç içerisinden çikartilan yarali R.B., saglik ekipleri tarafindan ambulansla Izmir Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada tedaviye alinan Recep B.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ve ameliyata alindigi ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda, tabancayla R.B.’yi yaralayan B.A.’yi yakalamak için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA