Agri'da Ögrenciler 'Dönem Sonu Faaliyet Haftasi'nda Hem Eglendi Hem Ögrendi

Agri’da ögrenciler, "Dönem Sonu Faaliyet Haftasi" çerçevesinde sanat, kültür, spor ve bilim etkinliklerine katilarak hem eglendi hem de ögrendi.

Agri'da Ögrenciler 'Dönem Sonu Faaliyet Haftasi'nda Hem Eglendi Hem Ögrendi
Agri Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yariyil tatilinden önceki son haftada düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftasi"nda il genelindeki tüm okullarda ögrenciler, ögretmenler ve veliler çesitli etkinliklere katildi.

Etkinliklerde ögrenciler, bilgi yarismalari, komedi saatleri, hitabet oyunlari, hayir panayirlari, yetenek paylasim saatleri, sosyal sorumluluk çalismalari ve geziler gibi birçok alanda kendilerini gelistirme ve gösterme firsati buldu. Ögrencilerin dil bilgisi ve hitabet yeteneklerini gelistirmesi, yeteneklerini sergilemesi, paylasmanin önemini kavramasi, takim çalismasinin basaridaki rolünü ögrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yasamasi, keyifli vakit geçirmesi ve okulun sadece akademik basari için degil, sosyal gelisim için de bir firsat oldugunu yasayarak görmesi amaçlanan "Dönem Sonu Faaliyet Haftasi"nda ögrenciler keyifli anlar yasadi.

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek yaptigi açiklamada, "Dönem Sonu Faaliyet Haftasi"nin önemine vurgu yaparak, ögrencilerin ögretmenlerin rehberliginde çesitli sanat, kültür, spor ve bilim etkinliklerine katildigini belirtti.

Kökrek, "Bu güzel haftanin gerçeklesmesinde emegi olan okul idarecileri, ögretmenler ve velilerimize tesekkür ederim. Ögrencilerimizin tatil süresince de kitap okumalarini, spor yapmalarini, aileleriyle vakit geçirmelerini ve sagliklarina dikkat etmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA