Honaz Belediyesi Gündüz Bakimevinde Karne Heyecani

Denizli’nin Honaz Belediyesi bünyesinde bulunan çocuk gündüz bakimevlerinde egitim gören minik ögrenciler karnelerini aldi. 2023-2024 egitim ögretim yilinin ilk dönemini tamamlayan ögrencileri için tatil zili çaldi.

Honaz Belediyesi Gündüz Bakimevinde Karne Heyecani


Yariyil tatilinin gelmesiyle birlikte Honazli kres ögrencileri karne heyecani yasadi. Honaz Belediyesi’nin Kizilyer ve Kocabas Mahallelerinde hizmete açtigi gündüz bakimevlerinde okuyan ögrenciler ilk dönem karnelerini Belediye Baskani Yüksel Kepenek’in elinden aldi.

Karne günü için kreslerini balonlarla ve süslemelerle bezeyen ögrencilerin heyecani görülmeye degerdi. Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek ile birlikte kurum egitim sorumlulari ve veliler, ögrencilerin sevincine ortak olurken, karne dagitimina katilan isimler oldu.

Egitim ögretim yilinin ilk yarisinin sona erdigi ve minik ögrencilerin ve velilerinin karne sevincine ortak olduklarini dile getiren Belediye Baskani Yüksel Kepenek, emeklerinden dolayi ögretmenlere tesekkür etti. Kepenek, “Okul öncesi egitimle, çocuklarin ögrenim yasamlarini belirleyecek olan zihinsel, duygusal ve gelisimleri egitim programi çerçevesinde yürütülmeye devam ediyor. Bizlerde Honaz Belediyesi ve hayirsever ailelerimiz olarak ilkini Kizilyerde hizmete koydugumuz ve ikincisinide geçtigimiz kasim ayinda Kocabas Mahallemizde hizmete açtigimiz iki gündüz bakimevi ile hem okul öncesi egitimine katki vermeyi sürdürüyoruz hem de çalisan annelerimizin yükünü azaltiyoruz. Bugünde karne alan minik ögrencilerin ve velilerin sevinçlerine ortak olduk. Minik ögrencilerimizin egitim alaninda ilerlemelerini saglamak için elimizden gelen tüm çabayi sarf etmeye devam edecegiz. Tüm minik ögrencileri kutluyor, basarilar diliyorum” dedi.



Kizilyer ve Kocabas Gündüz Bakimevlerinde ki minik ögrencilerle sarkilar ve çesitli etkinlikler esliginde dönem sonu karne dagitimina katilan baskan ve veliler, ögrenciler ve ögretmenleriyle hatira fotografi çektirdi.

Honaz Belediyesi Kizilyer Güllü Himmet Bozdemir Gündüz Bakimevi 2021 yilinda hizmete açildi. 24 ögrenci kapasiteli bakimevinde ders siniflari, oyun alanlari, uzay gözlem odasi ile bina disinda ki küçük bahçelerde tarim uygulama alanlari bulunuyor. Honaz Belediyesi Kocabas Haci Feristah-Haci Mehmet Ali Sorkun Gündüz Bakimevi de 2023 yili kasim ayinda hizmete açildi. 34 ögrenci kapasiteli bakimevinde de yine ayni bölümler bulunuyor.

Her iki kurumda da Finlandiya egitim modeli örnek alinarak çocuklara destek olunuyor.
Kaynak: İHA