AK Parti'nin Bagcilar Belediye Baskani Adayi Abdullah Özdemir Oldu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, AK Parti’nin Bagcilar Belediye Baskani adayi olarak mevcut Belediye Baskani Abdullah Özdemir’in ismini açikladi. 2 yila yakin bir sürede ilçe sakinlerinin güvenini ve sevgisini kazanan Özdemir, "Çocuklarimizin yüzünde nese, gençlerimizin dünyasinda heyecan, yaslilarimizin kalbinde sefkat tohumlari ekmeye geliyoruz. 7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu oldugu bir Bagcilar insa etmek için hep birlikte yola çikiyoruz” dedi.

AK Parti'nin Bagcilar Belediye Baskani Adayi Abdullah Özdemir Oldu
AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan Haliç Kongre Merkezi’nde 31 Mart’ta yapilacak Mahalli Idareler Seçimi için AK Parti Aday Tanitim Toplantisi düzenlendi.

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan katilimiyla gerçeklestirilen programda Istanbul’un ilçe belediye baskani adaylari sirayla açiklandi.

Cumhurbaskani Erdogan açikladi

Cumhurbaskani Erdogan, 2024 Yerel Seçimleri kapsaminda AK Parti Bagcilar Belediye Baskan adayi olarak mevcut belediye baskanligi görevini sürdüren Abdullah Özdemir’in adini söyledi.

Özdemir’in isminin ilan edilmesiyle birlikte salonda sevinç yasandi. Bagcilar’dan gelen ve çogunlugu gençlerden olusan grup, Özdemir’e destek sloganlari atti.

“AK Parti’miz, gençlerin partisi olma iddiasini gururla ispat etmistir”

Aday olmanin mutlulugunu yasayan Özdemir, “Bagcilarin bir evladi olarak, siyasette gençlere her daim yer veren saygideger Cumhurbaskanimiza sahsima da böylesine önemli bir görevi tevdi ettigi için sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Bir kez daha AK Parti’miz, gençlerin partisi olma iddiasini gururla ispat etmistir” dedi.



“Bu kutlu davanin besiginde yetismenin degerini çok iyi bilirim”

Bagcilar’i her karisiyla çok iyi bildigini ifade eden Özdemir, “Ben bu güzel ilçenin sokaklarinda büyüdüm. ‘Bir milletin efendisi ona hizmet edendir’ anlayisiyla büyüdüm. AK Parti’mizin çesitli kademelerinde görevler aldim. Bu kutlu davanin besiginde yetismenin degerini çok iyi biliyorum. Bugünlerimizi de Cumhurbaskanimizin da ifadesiyle ‘Siyasetin tek limani ahlaktir’ anlayisiyla insa ettik. Aldigim her görevin hakkini en güzel sekilde vermeye gayret ettim. Önce Allah’in rizasi, sonra milletimizin duasiyla Bagcilar’imiza Belediye Baskani olarak hizmet etme serefine nail oldum” seklinde konustu.



“7’den 70’e herkesin daha mutlu oldugu bir Bagcilar insa etmek için yola çikiyoruz”

Toplumun her kesimine yönelik projeler hazirladiklarini söyleyen Özdemir, "Simdi yeniden çocuklarimizin yüzünde nese, gençlerimizin dünyasinda heyecan, yaslilarimizin kalbinde sefkat tohumlari ekmeye geliyoruz. 7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu oldugu bir Bagcilar insa etmek için hep birlikte yola çikiyoruz. Bu yolda, sizlerin desteklerini ve dualarini hep yanimda hissediyorum. Her zaman beni bir evlat gibi bagriniza bastiniz, bir dost gibi yanimda durdunuz, bir agabeyiniz ve kardesiniz gibi bana kucak açtiniz. Ben de sizleri asla mahcup etmeden bu ilçeye hizmet ettim ve yeniden gururla hizmet etmenin sözünü veriyorum. Daima Bagcilar askiyla güzel yarinlara hep birlikte yürüyecegimize inancim sonsuz. Basarmak bizim isimiz! Çünkü Bagcilar bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA